Андроид за деца

Базираната в Сингапур технологична компания Gajah International показа за потребителската аудитория ранен прототип на интернет таблет, предназначен за деца, който предстои да бъде пуснат в продажби на малко по-късен времеви етап. Технологичните пазари вече предлагат богата гама от детски таблети, но новият модел на Gajah ще притежава някои по-особени специфики, с които ще изпъкне сред останалите. Преди всичко устройството е дебело, има грапав панел и предлага цветен потребителски интерфейс, улеснен възможно най-много и изпълнен с разнообразие от уолпейпъри и големи лесни за употреба икони.
Тази седмица информационният сайт cnet фокусира вниманието над детския интернет таблет и разкри малка част от базисните компоненти, които родителите могат да имат предвид преди да решат какъв подарък да поднесат за рождения ден на детето си. На борда присъстват 7-инчов дисплей, процесор с едно захранващо ядро и честота 1 GHz и 512MB RAM. Обемът на вътрешната памет може да бъде увеличен максимално до 32GB. Най-вероятно операционната система, под която ще работи моделът, ще бъде Android 4.0. Имайки предвид, че платформата на Google предлага набор от не толкова лесни менюта и настройки, това мигновено превръща интернет таблета в нещо повече от обикновена играчка за деца. Предполага се, че маркетинговата идея на производителя е именно по този начин продуктът  да изпъкне и привлече потребителско търсене, като в същото внесе голяма доза полезност на бъдещите си малки притежатели.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Андроид - новини © 2012 | Designed by Cheap TVS, in collaboration with Vegan Breakfast, Royalty Free Images and Live Cricket Score